Filtrer Lukk
Visning:

Viser alle 4 resultater

Page
1
/ 1
 • Aspire Kit Nautilus GT – 3ml

  kr 799.00
  Aspire Nautilus GT vape-settet kombinerer Aspire Glint Mod og Nautilus GT-tanken. Dette settet er kompatibelt med et enkelt 18650 vape-batteri, og er i stand til 75W maks utgang med flere arbeidsmodus. De samlede kreftene fra to legender har født den ultimate tanken. Aspire og Taifun til stede, NAUTILUS GT. Klar til å ta det verdensomspennende spolespekteret og utstyrt med et spesielt luftstrømsystem for å maksimere Nautilus 'spoleprestasjoner. 3 ml GT-tanken inneholder nyttige funksjoner som toppfylling og justerbar luftstrøm.  
 • 2ml Pod kit Aspire AVP Pro 1200mAh

  kr 425.00
  Pod Kit Aspire AVP Pro er her. Raffinert og forbedret for å fremme styling og ytelse i verdensklasse av den originale AVP, med slanke og iøynefallende utseende, kombinert med presisjons tekniske forbedringer. AVP Pro er enkelt brukt gjennom et automatisk trekkfyringssystem, som ganske enkelt krever at du inhalerer for å oppleve jevn og smaksrik dampproduksjon. AVP Pro drar også fordel av et enkelt, enkelt-knapps variabelt watt-grensesnitt, for ekte tilpasset vaping-glede.
 • Kit PockeX Pocket AIO

  kr 345.00
  Aspire PockeX er den ultimate lomme-alt-i-ett-enheten (AIO). PockeX er pakket med en 0,6 Ω rustfritt stål U-Tech-spiral, en sub-ohm-enhet. PockeX har en bredere drypp-spiss og større luftstrøm fra topp som gir økt dampproduksjon. PockeXs diskrete størrelse og lave profil sub-ohm dampproduksjon gjør PockeX til din must-have vape mens du er innendørs eller på farten.
 • Aspire Nautilus AIO Kit POD 1000mAh

  kr 363.00
  Aspire Nautilus Kit er den splitter nye alt-i-ett-startpakken fra Aspire. Det leveres med innebygd 1000mAh-batteri og 4,5 ml påfyllbar kassett. Nautilus Cartridge tar i bruk den berømte Nautilus BVC-spiralen for god smak, inkludert en vanlig 1,8ohm BVC-spole for normal e-væske og en Nautilus BVC-spole for nic salter. Sammen med den justerbare luftmengden og det enkle påfyllingssystemet i bunnen, gir Aspire Nautilus AIO-settet deg enkel, men likevel fantastisk vaping-opplevelse.