Filtrer Lukk
Visning:

Viser alle 6 resultater

Page
1
/ 1
 • Vampire Vape, Cool Green Slush Shortz

  kr 159.00
  Føler deg oppdatert med Cool Green Slush, den kalkinfuserte væsken er moden med smak. Limen av kalk replikeres perfekt i saften og gir en spennende vape. Denne herlige smaken forsterkes av en isete undertone. Det er et monster av en juice som er laget for å gi deg den ultimate forfriskende vapeen.  
 • Plassholder Out of Stock Hurtigvisning

  Vampire Vape, Cool Red Slush Shortz

  kr 159.00
  Foryng din smak med denne søte blandingen av landets favorittrøde frukter med jordbær og bringebær. Denne frukteksplosjonen er pent forbedret av en avkjølende undertone som tar vapen til et helt annet nivå. Det er den klassiske knallrøde slapsen som er både morsom og smakfull.  
 • Plassholder Out of Stock Hurtigvisning

  Vampire Vape, Cool Yellow Slush Shortz

  kr 159.00
  Cool Yellow Slush er en unik tropisk fruktsmak med en isete undertone. De modne søte ananas- og mangosmakene er sterkt representert i denne shortfill-flasken. Disse søte fruktsmakene er briljant forbedret av en subtil kjøling  
 • Vampire Vape, Highland Soda Shortz

  kr 159.00
  Highland Soda er den fantastiske smaken, inspirert av Skottlands andre favorittbidrag, etter Whisky! De sprudlende oransje hintene vil få smaksløkene til å krile! Denne geniale væsken vil helt sikkert forårsake opprør for alle Highland-elskere, med sine sterke sunne smaker. Det er en unik smak som er karakteristisk i seg selv og en klar konkurrent til et sted i væskesamlingen din.
 • Vampire Vape, Sourade Shortz

  kr 159.00
  Sourade er en intens smak som virkelig fanger modenheten til sitronen med et skarpt surt spark. Den blandede sitrusvæsken er et strålende valg for de som lengter etter alt surt. Sitronskillen henger perfekt i balanse med surhetens bitt, noe som gir en fin halshit med hver vape. Kombiner dette med sitronutbruddet for hvert treff, smaksløkene dine blir sendt ut i et tøyl når du opplever den fristende friske og fruktige ovnen
 • Vampire Vape, Blue Cocktail Shortz

  kr 159.00
  Blå cocktail, den søte og fruktige kickeren med en delikat ettersmak av jordbær. Fruktsmakene smelter sammen og skaper en lett og deilig e-væske. Det er intet kort (z) forfriskende, og det er virkelig en hyggelig juice å fordampe.