Filtrer Lukk
Visning:

Viser alle 10 resultater

Page
1
/ 1
 • Tilbud! Out of Stock Hurtigvisning

  Vampire Vape, Cool Blue Slush Shortz

  kr 99.00
  Oppfyll sansene dine med denne fruktige fusjonen av blåbær og bringebær med en avkjølende undertone. Den enkle fruktblandingen er blitt vendt på hodet, siden den iskalde komponenten forsterker smaken og gir en bedre vape. Inspirert av den klassiske barndomsgodset, den blå slush. Denne shortfill-flasken er fylt med smak som er perfekt for å forynge smaksløkene dine  
 • Vampire Vape, Cool Green Slush Shortz

  kr 99.00
  Føler deg oppdatert med Cool Green Slush, den kalkinfuserte væsken er moden med smak. Limen av kalk replikeres perfekt i saften og gir en spennende vape. Denne herlige smaken forsterkes av en isete undertone. Det er et monster av en juice som er laget for å gi deg den ultimate forfriskende vapeen.  
 • Tilbud! Out of Stock Hurtigvisning

  Vampire Vape, Cool Red Slush Shortz

  kr 99.00
  Foryng din smak med denne søte blandingen av landets favorittrøde frukter med jordbær og bringebær. Denne frukteksplosjonen er pent forbedret av en avkjølende undertone som tar vapen til et helt annet nivå. Det er den klassiske knallrøde slapsen som er både morsom og smakfull.  
 • Tilbud! Out of Stock Hurtigvisning

  Vampire Vape, Cool Yellow Slush Shortz

  kr 99.00
  Cool Yellow Slush er en unik tropisk fruktsmak med en isete undertone. De modne søte ananas- og mangosmakene er sterkt representert i denne shortfill-flasken. Disse søte fruktsmakene er briljant forbedret av en subtil kjøling  
 • Vampire Vape, Highland Soda Shortz

  kr 99.00
  Highland Soda er den fantastiske smaken, inspirert av Skottlands andre favorittbidrag, etter Whisky! De sprudlende oransje hintene vil få smaksløkene til å krile! Denne geniale væsken vil helt sikkert forårsake opprør for alle Highland-elskere, med sine sterke sunne smaker. Det er en unik smak som er karakteristisk i seg selv og en klar konkurrent til et sted i væskesamlingen din.
 • Tilbud! Out of Stock Hurtigvisning

  Vampire Vape, Strawbizzle Shortz

  kr 99.00
  Strawbizzle er en foryngende væske som er som ingen smak der ute. Den standard jordbærsmaken har blitt vendt på hodet og produsert en væske som er intet mindre enn revolusjonerende. Med hver inhalasjon smaker du det søte jordbæret som raskt forbedres med en sorbetskal og kjølig undertone, og sender munnen din til en euforisk sprut. Denne unike smaksvæsken er en enestående blanding med en søt natur og sød etterbit.
 • Vampire Vape, Purple Fusion Shortz

  kr 99.00
  Purple Fusion er et saftig tillegg til Shortz-kolleksjonen som kommer med en fantastisk blanding av drue og ananas med en kul undertone. Det er en enestående e-væske som er full av frodige smaker. Denne fruktcocktailen er en enestående smak som perfekt fanger den sterke, søte smaken av de kombinerte fruktsmakene. Med ananas og drue som fungerer i harmoni for å gi en godt avrundet frukteksplosjon, noe som gjør hver inhalering til en velsmakende nytelse. Disse smakene forsterkes av den svale brisen som løfter smaken og etterlater en håndgripelig smak. Disse to smaker gjør en herlig væske som lett kan bli din morgen-vape.
 • Vampire Vape, Sourade Shortz

  kr 99.00
  Sourade er en intens smak som virkelig fanger modenheten til sitronen med et skarpt surt spark. Den blandede sitrusvæsken er et strålende valg for de som lengter etter alt surt. Sitronskillen henger perfekt i balanse med surhetens bitt, noe som gir en fin halshit med hver vape. Kombiner dette med sitronutbruddet for hvert treff, smaksløkene dine blir sendt ut i et tøyl når du opplever den fristende friske og fruktige ovnen
 • Vampire Vape, Blue Cocktail Shortz

  kr 99.00
  Blå cocktail, den søte og fruktige kickeren med en delikat ettersmak av jordbær. Fruktsmakene smelter sammen og skaper en lett og deilig e-væske. Det er intet kort (z) forfriskende, og det er virkelig en hyggelig juice å fordampe.
 • Tilbud! Out of Stock Hurtigvisning

  Vampire Vape, Watermelon Mojito Shortz

  kr 99.00
  The Watermelon Mojito er en berusende e-væske med en frukt- og myntekombinasjon. Det er en guddommelig blanding som fanger opp friskhet av vannmelon og mynte. Infundert sammen gir duoen en forfriskende, herlig og rett og slett velsmakende juice som forsiktig vekker sansene dine.