Filtrer Lukk
Visning:

Viser alle 6 resultater

Page
1
/ 1
 • 10ml Sundbygaard Hallonmint – Sweden

  kr 39.00
  Den søte smaken av perfekt modne bringebær blandet med virkelig forfriskende mynte. En velsmakende e-flytende! Sundbygaard er en dansk e-flytende i høy kvalitet. Menneskene bak Sunbygaard introduserte oss for en rekke deilige væsker. Plukket ut noen av Sundbygaards beste elektroniske væsker. Du kan stole på en flott dampopplevelse
 • 10ml Sundbygaard Vingummi Lakrits – Sweden

  kr 39.00
  Vinegomer smaksatt med blandede bær møter lakris. En velsmakende e-væske! Sundbygaard er en dansk e-væske i en kvalitet av høyt kaliber. Menneskene bak Sunbygaard introduserte oss for en rekke deilige væsker. Plukket ut noen av Sundbygaards beste elektroniske væsker. Du kan stole på en flott dampopplevelse
 • 10ml Sundbygaard Dubbel Äpple – Sweden

  kr 39.00
  En orientalsk smak med et snev av anisse. En velsmakende e-flytende! Sundbygaard er en dansk e-flytende i høy kvalitet. Menneskene bak Sunbygaard introduserte oss for en rekke deilige væsker. Plukket ut noen av Sundbygaards beste elektroniske væsker. Du kan stole på en flott dampopplevelse!
 • 10ml Sundbygaard Twist – Sweden

  kr 39.00
  Forfriskende notater av sitrus og annen frukt som får deg til å tenke på popsicles. En velsmakende e-flytende! Sundbygaard er en dansk e-flytende i høy kvalitet. Menneskene bak Sunbygaard introduserte oss for en rekke deilige væsker. Plukket ut noen av Sundbygaards beste elektroniske væsker. Du kan stole på en flott dampopplevelse!
 • 10ml Sundbygaard Fläder – Sweden

  kr 49.00
  Elderflower, som i seg selv er en ganske diskret smak, mesterlig blandet med andre aromaer. En velsmakende e-flytende! Sundbygaard er en dansk e-flytende i høy kvalitet. Menneskene bak Sunbygaard introduserte oss for en rekke deilige væsker. Plukket ut noen av Sundbygaards beste elektroniske væsker. Du kan stole på en flott dampopplevelse!
 • 10ml Sundbygaard Cigarett – Sweden

  kr 39.00
  En virkelig intens tobakksmak for kjenneren. En autentisk opplevelse. En velsmakende e-flytende! Sundbygaard er en dansk e-flytende i høy kvalitet. Menneskene bak Sunbygaard introduserte oss for en rekke deilige væsker. Plukket ut noen av Sundbygaards beste elektroniske væsker. Du kan stole på en flott dampopplevelse!